Samlingsstund som passer både store Tilbake

Har lagd en samlingsboks til samlingsstund som passer både store og små barn. Det høres kanskje ut som jeg har stengt en katt oppi der men er ikke det altså.

Viktig at boksen inneholder et par utvalg som man kan bruke til samling, jeg bruker å ha med meg gitar også for å synge sangene.
Boksen inneholder litt diverse, men mer kan sikkert legges til?? Var viktig for meg å lage en boks med bilder som man kan peke og skape samtaler om, som barna kjenner igjen og skape undring og hverdagsmagi.
Esken inneholder:
- Bluetooth høytaler der man kan på forhånd få en kollega til å koble seg på og spille av for eksempel lyder som katt, hund, ku, dette får barna til å gjette og under hvilket dyr som er inni boksen, kan også være bil, tog, o.l
- Sangkort med mange forskjellige kjente og nye sanger
- Øverst på esken er det ukedagene som jeg bruker å synge «hvilken dag er det idag» og på andre siden været, men da bruker jeg samme sang men synger «hvilket vær er det idag»
- Bøker med mest mulig bilde og litt tekst og ikke for lang.
- Pose med diverse dyr og gjenstander som refererer til diverse sanger, barna kan få trekke selv og si hva det er.
Samlingsbokser kommer i all slags former og utseender, del gjerne boksen dere bruker i bhg deres så vi alle får se og bli inspirert til å lage noe!

SE VIDEO HER

Flere ideer innen: Samlingsstund

Flere ideer innen: Gave

Flere ideer innen: Samling

Flere ideer innen: Bokser

Annonse