I vår barnehage startet vi med å synge Tilbake

Gratulerer med barnehagedagen. I vår barnehage startet vi med å synge "Løveloven" fordi Regnbueløven kom på besøk og ho synes også det er greit å være ulike.

Vi hadde vi en samling der to ansatte såg på ulikheter mellom de to -såg i hjertespeilet (hårfarge og lengde,øyne, hvilke farger de likte på klær ol.) Barna fikk også se seg i speilet at de var ulike hverandre. De to ansatte var ulike men allikevel jobba de i samme bhg -der var de like for de liker å være sammen med barn begge to. De gikk på tur og hadde på seg ulike farger på dressen og luen. I sekken hadde de ulikt innhold ut i fra deres interesse. Ho ene liker å se etter fugler når ho går på tur så ho hadde med en Fuglebok,fuglehus og verktøy ho kunne snekre fuglehus med. Ho hadde m seg to fugler...de var ulike i farge og lyd men allikevel sammen fordi begge var fugler. Ho hadde også knekkebrød som nistepakke. Ho andre hadde ulike småkryp i sekken og forstørrelsesglass fordi ho lika å se etter småkryp på tur. Alle småkrypa var ulike men allikevel sammen fordi de er alle småkryp. Ho hadde også speltlumpe m pålegg som niste. På slutten av turen tok de med seg alle barna i bhg på tur mens de sang vennesangen "Alle trenger en liten venn".

Så fikk småbarnsavdelingene komme frem og danse Baby shark fremfor alle,og så fikk de store vise "Er du veldig glad og vet det". Til slutt danset alle til Bli med sangen "God nok" fordi vi er alle gode nok selv om vi er ulike ,og vi er sammen. Etterpå ble det servert vafelhjerter og frukt i regnbuens farger. Vi hadde også laget puslespill av barnas ansikt for å vise at Vi er "ulike sammen".

Flere ideer innen: Nasjonalidedugnad

Flere ideer innen: Frukt

Flere ideer innen: Mat

Flere ideer innen: Puslespill

Flere ideer innen: Farge

Annonse