Anita Merete - bruker Idebroen hver dag! Tilbake

Hvem: Anita Merete Andreassen Bor: Gamle Fredrikstad Stilling: Barnehageassistent i Lurvelegg barnehage

Jeg syns det mange flotte ideer i forhold til Koronaviruset, en ny måte å tenke på og den løste mange veldig godt.

Tenker Idebroen bidrar til å tenke gjenbruk, mange flotte ideer som barn mestrer selv.

Anita er en meget ivrig bidragsyter på Idebroen: Jeg har bidratt med ideer til samlingstunder (språk kofferter), ideer til juleaktiviteter, påskeaktiviteter, 17.mai ide, maleteknikker og ellers det som hører med til årstidene. Det som får meg til og dele er at andre kan få glede av aktiviteten og kanskje får lyst til å lage det samme.

Idebroen bruker jeg hver dag. Samler ideer og gjør aktivitetene med barna. Spennende og se hva alle andre lager. Jeg bruker også Idebroen til å stille spørsmål om det er noe jeg lurer på.

Jeg blir veldig ofte inspirert av ideer som blir lagt ut og noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde et hav av tid og formingsmateriale, så vi kunne laget alt det fine på Idebroen.

Det er så utrolig mange flotte ideer så jeg har ingen spesielle ideer jeg har blitt inspirert av. Alle ideer er knallfine. Men har en forkjærlighet for kofferter med fortellinger og konkreter. Og det beste er at de fleste ideene er lagt opp til at barna mestrer det selv.

Jeg opplever at foreldrene også synes det er gøy og se hva barna har laget fra Idebroen. Noen foreldre er veldig kreative med barna sine og vil tro de hadde fått mange fine ideer fra Idebroen.

Barna er også med! Jeg lar barna få sitte med meg og kikke på nettsiden deres og de syns det er veldig gøy og plukke ut ideer de vil lage.

Til slutt vil jeg si at jeg er blitt helt avhengig av å bruke Idebroen og bruker de to idebrobøkene som er lagt ut, daglig.

Flere ideer innen: Idebrobygger

Annonse