Vi fant trollet!

Tilbake

Et helt barnehage år hvor troll har engasjert små og store er nå over. Det hele startet for over ett år siden hvor noen av barna oppdaget et troll i skogen.

Disse barna introduserte trollet til alle nye barn på gruppa med stor entusiasme.

I løpet av koronatiden så forsvant trollet fra plassen sin i skogen! Forklaringen ble at han hadde havnet på sykehus med korona. I mange uker lette vi etter trollet, men det kom ikke tilbake. Barn og voksne savnet trollet. Vi etablerte fast uteplass der trollet hadde bodd og var opptatt av å gjøre det fint til trollet kom tilbake.

Men, trollet kom ikke tilbake! I steden flyttet en hel trollefamilie inn. De flyttet inn under en gammel rot.

Det første møtet med Trollefar, Trollemor og Lille Ollebolle gjorde et stort inntrykk på barna. Barna reagerte ulikt. Noen gikk litt unna og brukte tid på å observere, mens andre nærstuderte de nye trollene.

Etterhvert har alle blitt trygge og glade i trollefamilien. Hver gang vi går til plassen i skogen må de bort å hilse på. De liker å gi trollene mat og noen ganger så synger vi for trollene. Før vi går så dekker vi til stedet. Da sier barna ha det og sov godt.

I dag er det siste dag med alle barn og voksne som har vært med å skape dette magiske året. Det er vemodig, men for noen fantastiske minner vi har skapt sammen!

SE VIDEO HER

Flere ideer innen: Nasjonalidedugnad

Flere ideer innen: Troll

Flere ideer innen: Skog

Flere ideer innen: Natur

Flere ideer innen: Aktivitet

Flere ideer innen: Video

Annonse